Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Wandelen

Land: Portugal
Plaats: Alentejo

Omschrijving: Avontuurlijke wandeltochten

Categorie: Natuur, Actief / Sportief
Doelgroep: Jongeren, Gezinnen, Volwassenen

Omschrijving:

Wandelen in de Alentejo...is iedere keer weer een belevenis. De prachtige natuur en de grote verscheidenheid aan landschappen zorgen ervoor dat iedere wandeling weer anders is. Al wandelend kom je iedere keer weer voor verrassingen te staan: Een onverwacht schitterend uitzicht of een 'spannend obstakel' in de vorm van een riviertje dat van steen tot steen overgestoken moet worden.

TRAILS4FUN biedt individuele wandelvakanties in de prachtige en nog ongerepte omgeving van de Alentejo in Portugal. Onze arrangementen zijn geschikt voor wandelaars, vogelaars, liefhebbers van bloemen, cultuurminnaars, zonaanbidders en iedereen die houdt van authenticiteit en lekker eten. Een redelijke conditie is wel vereist.
We werken geheel op maat, met telkens drie vaste componenten: accommodatie, wandelroutes en transport. GPS of wandelgids optioneel. Uw reis kan op elke datum beginnen en elke gewenste duur hebben. Ook kunt u verschillende wandeltochten en activiteiten met elkaar combineren. Daarnaast verhuren wij prachtige vakantiehuizen en mountainbikes. Ook groepen kunnen bij ons terecht.
Deze wandelreis bestaat uit 5 prachtige wandelroutes door de ongerepte natuur en langs de ruige Atlantische oceaan, eventueel aan te vullen met een kleine wandelroute op de dag van aankomst.
Het gebied (Alentejo Litoral) waarbinnen de wandelingen van deze reis vallen wordt in het noorden begrensd door Sines, in het oosten door de rivier de Mira, in het westen door de Atlantische Oceaan en in het zuiden door de Algarve. Een enkele wandeling valt iets buiten dit gebied.


Eigenschappen

Seizoen: Winter, Lente, Herfst
Rolstoelvriendelijk: Nee
Binnen / buiten: Buiten


Praktisch

Prijs: Betaald
Adres:

Website: http://www.trails4fun.nl


Afdrukken
Reageren

Afdrukken E-mailadres

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen