Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Agriturismo Ca'Betania


Land: Italie
Plaats: Mercatello sul Metauro
Type accommodatie: Appartement, Bed & Breakfast
Doelgroep: Gezinnen, Volwassenen, Ouderen
Wifi aanwezig: Ja, gratis
Honden toegestaan: Op aanvraag

Adres: Località Betania 34, Mercatello sul Metauro

AfdrukkenWebsite: http://www.cabetania.nl/site/home/


Beschrijving:
Verscholen tussen de groene heuvels van Montefeltro, bij het middeleeuwse stadje Mercatello sul Metauro, staat het eeuwenoude boerderijtje Ca’Betania van Aaltje en Bert Steenbergen.

Mercatello sul Metauro ligt in een prachtige ruige streek met een schitterende natuur en tal van ongeschonden middeleeuwse dorpen, waar het goede en traditionele Italiaanse ('la dolce vita') leven volop voelbaar is. Het gebied is vooral geliefd bij wandelaars, mountainbikers, rust- en cultuurzoekers.
Ca’Betania ligt op een gunstige afstand van de culturele- en natuurlijke hoogtepunten van Le Marche, Toscane en Umbrië en de stranden van de Adriatische kust.

Agriturismo Ca’Betania is een kleinschalig vakantieverblijf met drie gezellige appartementen op een ruim en idyllisch erf.
De appartementen zijn verbouwd in authentieke stijl en bieden alle comfort voor een geslaagde vakantie. Ca’Betania beschikt over een eigen restaurant, waar (h)eerlijke gerechten worden bereid met producten uit eigen tuin en boomgaard.
Het verblijf is mogelijk op basis van logies, B&B, half- of vol pension.

Nadere informatie over Agriturismo Ca'Betania, foto's, tarieven, regio-info, bezienswaardigheden, activiteiten (o.a. Italiaans koken en truffels zoeken), workshops, etc.Reageren

Afdrukken E-mailadres