Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Le Petit Mas d'Ile


Land: Frankrijk
Plaats: St Germain de Confolens
Type accommodatie: Appartement, Camping, Vakantiewoning, Bed & Breakfast, Groepsverblijf
Doelgroep: Kinderen, Tieners, Jongeren, Gezinnen, Volwassenen, Ouderen
Wifi aanwezig: Ja, gratis
Honden toegestaan: Op aanvraag

Adres: 16500 St Germain de Confolens

AfdrukkenWebsite: http://www.lepetitmasdile.com


Beschrijving:
Onze fraai gerestaureerde en gerenoveerde herenboerderij uit 1795 beschikt over 3 gites die allen hun eigen fraaie karakter hebben. Rond het zwembad is een grote tuin met bessen-, frambozen-, bramen struiken, perzik- en notenbomen. Er zijn genoeg zitjes en er is voldoende speelgelegenheid voor de kinderen, waaronder ook een tafeltennistafel. Enkele keren per week kunnen de gasten intekenen voor een gezonde 3-gangen maaltijd.

Elke avond mag er door iedereen een kampvuur worden gemaakt. Ontzettend leuk voor de kinderen met marshmallows, worstenbroodjes en de ouders met een heerlijke pineau de Charente.

Onze kleine natuurcamping (aire naturelle) biedt plaats aan ongeveer 15 tenten op een terrein van ruim 14.000 m2. Er is in 2009 nieuw sanitair gebouwd en er zijn speeltoestellen voor de kinderen

Verder staat er nog een volledig ingerichte tent die van alle gemakken is voorzien. Alleen je kleding meenemen en de vakantie kan beginnen.

Ook voor de sportieve vakantieganger is er voldoende te beleven. De ATB – en wandelroutes starten bij Le Petit Mas d’Ile voor de deur. De GR 48 en Pays de Mandragore lopen door het dorp. Het Middeleeuwse stadje Confolens, met in de 2e week van augustus een groot internationaal muziek- en dansfestival en alle voorzieningen, ligt op slechts 3 km afstand.Reageren

Afdrukken E-mailadres