Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Land: Hongarije
Plaats: Erdőtarcsa
Type accommodatie: Appartement, Camping, Vakantiewoning, Bed & Breakfast, Groepsverblijf
Doelgroep: Kinderen, Tieners, Jongeren, Gezinnen, Volwassenen, Ouderen

Adres: Falujárók útja 8, H-2177 Erdőtarcsa

AfdrukkenWebsite: http://www.hellohallopark.eu


Beschrijving:
Onze kleinschalige Camping heeft 22 plekken voorzien van stroomaansluitingen, waarvan 8 plekken geschikt zijn voor campers. Onze grootste plek is 137 m2. Het trekkers veld is geschikt voor groepen en evenementen. Er zijn 3 trampolines, een verkoelingsbad, 2 voetbal doelen, een basketbalvoorziening, een skelter, spelletjes, een speelhuisje met zandbak, een vis meertje, hengels om te vissen, een ruime vuurplaats, wandelpaden met zitbankjes, fruit in overvloed (gratis plukken voor onze gasten), notenbomen, een gezellig terras met satelliet TV, veel dieren, enz, enz. In de 2 sanitair huisjes vindt u respectievelijk vloerverwarming (lekker voor het voor- en naseizoen) en een mindervalide ruimte met o.a. een hoge WC.

Onze Manege biedt u de mogelijkheid om paardrijlessen te volgen of om fantastisch mooie begeleide paardrijtochten te maken. In de omgeving kunt u heerlijke vrije buitenritten maken van verschillende lengtes, de natuur is er zeer mooi en divers. U rijdt niet op ruiterpaden, maar gewoon in de vrije natuur (over karrensporen, wildsporen en akkers), enig rijervaring is echter wel vereist om in deze afwisselende omgeving veilig een buitenrit te kunnen maken. Onze avontuurlijke zwerftochten zijn extra lange buitenritten waarbij nieuwe routes worden ontdekt, en onze Garmin GPS zorgt ervoor dat u niet verdwaald. Echt weg van de gebaande paden!
Het klimaat is vergelijkbaar met zuid/midden Frankrijk, vanaf eind maart tot half oktober is het doorgaans goed weer om te kamperen. De temperaturen liggen in die periode boven de 20ºC met in juli en augustus uitschieters naar 37ºC. Met veel zonuren en weinig neerslag is het dan lekker buiten vakantie vieren. Hongarije mag je gerust het Frankrijk van midden Europa noemen. Minder bekend maar een stuk goedkoper.

Hele jaar open, zomercamping van 1-4 tot en met 31-10, wintercamping (wel reserveren) van 1-11 tot en met 31-3.


Reageren